Haydi gençler spora

Haydi gençler spora

Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ?Okul Spor Faaliyetleri? tüm illerde olduğu gibi Kırıkkale?de de start aldı. 17 Ağustos Başpınar Kapalı Spor Salonu?nda gerçekleştirilen açılış töreni başlayan proje,

2522 SPORCU KATILACAK

18 branşta gerçekleşecek olan bu projeye alanında lisanslı toplam 2522 lisanslı sporcunun katılması bekleniyor. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren takım ve sporculara kupa ya da madalya verilip ödüllendirilecek. Takım ve branşlarda dereceye giren sporcular ilimizi temsilen Grup e Türkiye Şampiyonası?na katılacaklar.  Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, ?Bu müsabakalarda siz değerli arkadaşlarım aranızda birbirinize nefret duymadan, kin beslemeden Atatürk ün de söylediği gibi ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim sözüne istinaden ahlak ölçüleri içersinde müsabakaları bitirmenizi sizlerden rica ediyorum. Takım oyunu sizlerin birbirinizle kaynaşma, birbirinizi daha iyi tanımak için sizlerin hayatta en iyi eğitim alabileceğiniz bir spor şeklidir. Spor yapan arkadaşlar hayatta zorluk çekmezler? dedi.

BOŞ ZAMANLARI SPORLA DEĞERLENDİRDİ

Ünlü konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?Eğer öğrenci arkadaşlarımız sporla uğraşmazlarsa, boş zamanlarını başka şekilde değerlendirme yoluna gitmesinler. Ben öğrenci arkadaşlarıma boş zamanlarında spor yapmalarını öneriyorum? ifadesinde bulundu. Öğrencilerin eğitimine bu sporun faydalı olacağını belirten Ünlü, İki bakanlık tarafından başlatılan bu projeyi son derece olumlu bulduğunu söyledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ