Haydi, sokakta basket atalım

Haydi, sokakta basket atalım

AMAÇ BASKETBOL SPORUNU TABANA YAYMAK

Haydi, sokakta basket atalım

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenecek olan 3x3 Sokak Basketbolu 16-17 Mayıs tarihlerinde Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

SPORCULARA FORMALAR ÜCRETSİZ OLACAK

Sokak Basketbolu ile ilgili yapılan açıklamada organizasyon kapsamında Basketbol Federasyonu tarafından gönderilen formalar müsabakalara katılan sporculara ücretsiz olarak verileceği bildirildi.

FORMALAR İLGİLİLERE TESLİM EDİLDİ

Basketbol Federasyonu tarafından gönderilen formalardan ilki İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü´ye takdim edildi.

AMAÇ BASKETBOL SPORUNU TABANA YAYMAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; Basketbol Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında yapılacak olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvasının amacının sporu tabana yaymak ve yetenekli sporcuların keşfedilmesi olduğunu belirten Ünlü, bu tür organizasyonlar, gençlere ulaşmamız noktasında bizlere yardımcı olmaktadır. Sokak Basketbolu Turnuvasına katılacak olan sporculara Basketbol Federasyonu tarafından gönderilen formaların hediye edileceğini belirtti. Başta Basketbol Federasyonu olmak üzere İl Temsilcimize, antrenörlerimize ve tüm spor camiasına teşekkür ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ