Haydi, sen de uzat elini, Suriye mazlum kalmasın

Haydi, sen de uzat elini, Suriye mazlum kalmasın

GIDA VE GİYSİ YARDIMI YAPILACAK

Haydi, sen de uzat elini, Suriye mazlum kalmasın

Kırıkkale Valiliği, Belediye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı tarafından Hüseyin Kâhya Parkı´nda açılan yardım çadırına ilk günden itibaren yardımlar gelmeye başladı Vatandaşlar yardımlarını paketler halinde görevlilere teslim ediyor. Çadır 10 gün boyunca açık kalacak.

GIDA VE GİYSİ YARDIMI YAPILACAK

Suriye´deki ihtiyaç sahipleri için yiyecek, giyecek, battaniye ve kuru gıda kampanyası başlatıldı. Hüseyin Kâhya Parkı´nda 10 gün boyunca açık kalacak olan çadırda Suriye´de yaşanan dram fotoğraflarla sergileniyor. Kış ayı ile birlikte ihtiyaçların bir kat daha arttığına dikkat çeken yetkililer, Suriye´de kız, erkek, büyük, küçük demeden 7´den 77´ye herkesin büyük bir acı çektiğini, savaş acısının bir nebzede olsa hafifletmek ve destek olmak adına kampanya ya öncü olduklarını ifade ettiler.

NAKDİ YARDIM KABUL EDİLİYOR

Çadırda ikinci el veya kullanılmamış kıyafet, ayakkabı, battaniye, un, kuru gıda, bebek bezi, bebek maması gibi temel gıda maddeleri aldıklarını söyleyen yetkililer, ayrıca makbuz karşılığı nakdi yardım aldıklarını vurguladılar. Suriye´de yaşanılan drama sessiz kalmadıklarını belirten yetkililer daha önce toplanan ve yurt genelinde 500 TIR dolusu gıda, giyişi ve diğer eşyalardan oluşan yardımlar İdlib üzerinden Suriye´ye ulayacağını söylediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ