Haydi Kırıkkale´nin Sahipleri sıra sizde

Haydi Kırıkkale´nin Sahipleri sıra sizde

Gazetemizde geçtiğimiz gün ?MKE Kırıkkalespor´un kupaları icralık oldu? başlıklı haberimizin yankıları sürerken alacaklı avukatı kulüp binasındaki kupalar ile madalyaları haczetti. Kulübe polis eşliğinde gelen alacaklı avukatı şeref köşesini süsleyen kupa

BORÇ 7 BİN 500 LİRA

7 bin 500 lira gibi komik bir borç yüzünden haczedilen ve tarihi ve manevi değeri hiçbir zaman parayla ölçülmeyecek kupalar ile madalyaların haraç mezat satılacak olması Kırıkkale spor camiası adına utanç verici bir durum olarak değerlendiriliyor. Haczi isteyen şirketin ticari bir işletme olması nedeniyle yapılan işlem normal karşılanırken takımın iyi günlerinde şeref türbinini hiç kimselere kaptırmayan şehrin ileri gelen esnaf ve iş adamlarının bu duruma kulak tıkamaları bu takıma gönül verenleri derinden üzüyor.

YÖNETİM MADDİ SIKINTI İÇİNDE

Mevcut yönetimin tüm cabalarına rağmen maddi sıkıntı nedeniyle yaşanan bu olaya birileri müdahale edip binbir emekle kazanılan kupa ve madalyaları satılmaktan kurtarmaz ise  geçmişi başarılarla dolu, mazisinde ilk kez bir ilçe takımı olarak birinci lige çıkarak adını tarihe yazdıran ve canını dişine  takarak bu kupalar ve madalyaları bu kulübün şeref köşesine kazandıran hayatta olan veya olmayan birbirinden değerli futbolcusundan  yöneticilerine hatta malzemecilerine kadar herkese büyük haksızlık edilmiş olur.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ