Haydi Kırıkkale ?Yaşama yol ver?

Haydi Kırıkkale ?Yaşama yol ver?

TANITIM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

Haydi Kırıkkale ?Yaşama yol ver?

Sağlık Bakanlığının ?Yaşama Yol Ver? medya kampanyası kapsamındaki İl Sağlık Müdürlüğünce başlatılan tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TANITIM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

Sağlık İl Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği personeli tarafından Kırıkkale de belirli noktalarda tanıtım faaliyetleri sürdürülmektedir. Çeşitli uygulamalar ve faaliyetler yaparak halkımıza 112 Acil Çağrı hattının gereksiz aranmaması, Ambulanslara trafikte yol verilmesi ve kritik saniyelerin önemli olduğu konuları hakkında tanıtımlar yapıldı.

BİLLBOARDLARLA VE AFİŞLERLE DUYURULDU

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale genelinde bulunan reklam billboardlarında tanıtımlar yapılarak, Kırıkkalespor-Yozgatspor maçında futbolcular tarafından konu ile alakalı pankart sergilendi, Konuyla ilgili yapılan açıklamada ?Mustafa Necati İlkokulu ve Minik Kalpler Ana Okulunda toplam da 1000 öğrenciye bahsi geçen konularla alakalı eğitimler verilmiştir. Eğitimler esnasında minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak neşeli bir atmosfer yaratılmış ve güzel sonuçlar alınmıştır. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun yapılan tanıtım faaliyetlerini inceleyip konu ile alakalı halkımızın bize kulak vermesini ve bu konularda daha duyarlı olmalarını istemiş olup Acil Sağlık Hizmetlerinin bu alanda kalite kazandığını vurgulamıştır. Tüm çalışmalarımızın Kırıkkale halkı için çok değerli olduğunu tekrar belirterek teşekkürlerini iletmiştir? şeklinde ifadelere yer verildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti