Haydi çocuklar spora

Haydi çocuklar spora

Okul Sporları 2017-2018 müsabakaları Genç Erkekler Futsal, Özel Güleç ABC Fen Lisesi ile Özel Yonca MTAL takımları arasında yapılan müsabakalarla başladı.

GENÇ NÜFUSA SAHİBİZ

Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde; herkesin, her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceğini, sporun bireylerin bedensel, ruhsal, zihinsel ve sosyal gelişimi üzerinde olumlu etkileri olduğunu, sporu ve spor kültürünün anlatılarak yaşatılması için gerekli alt yapı ve fiziki ortamın hazırlanmasının sağlaması amacıyla düzenlendi.

OKUL SPORLARINA İLGİ ARTIYOR

Okul Sporları açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı açıklamada; 2017 ? 2018 Okul Sporları müsabakaları hayırlı olsun. Ülkemiz çapında geçtiğimiz yıllara göre her yıl Okul Sporlarına olan ilgi artmaktadır. İlimizde yapılacak olan müsabakalarda başarılı olan takımlarımız bir üst tura yükselerek guruplarda mücadele edecek ve ilimizi temsil edecekler. Guruplarda ilimizi temsil edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum diyerek başlama vuruşu ile 2017-2018 Okul Sporları müsabakalarını başlattı.

HABER MERKEZİ 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ