Haydi çocuklar okula

Haydi çocuklar okula

50 BİN 64 15 GÜNLÜK TATİLİN ARDINDAN ÖĞRENCİ, BUGÜN YENİDEN DERSBAŞI YAPACAK

50 BİN 64 15 GÜNLÜK TATİLİN ARDINDAN ÖĞRENCİ, BUGÜN YENİDEN DERSBAŞI YAPACAK

Haydi çocuklar okula

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kırıkkale´de 50 Bin 64 öğrencinin 15 günlük tatilin ardından yeniden dersbaşı yapacağını söyledi. Çetin, ikinci dönemde öğrencilerden daha çok başarı beklediklerini ifade etti. Bu arada Emniyet müdürlüğü de sürücüleri uyardı.

BAŞARILI BİR YIL OLACAK

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemi bugün başladı. Kırıkkale´de bulunan 50 Bin 64 öğrenci bugün der başı yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, ikinci dönem eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere başarılar getirmesi temennisinde bulundu. Eğitim ve öğretimde önemli çalışmaların yapıldığını belirten Çetin, dinlenen ve tatille kendilerini yenileyen öğrencilerin başarılı bir yıla imza atacağına inandığını söyledi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Çetin açıklamasının devamında, ?İlimizde Okulöncesinde 3 Bin 689 öğrenci, İlkokulda 13 Bin 978 öğrenci, Ortaokulda 16 Bin 108 öğrenci, Lise ve dengi okullarımızda 16 Bin 289 öğrenci olmak üzere toplamda 50 Bin 064 öğrencimiz ders başı yapacak. Bu öğrencilerimizden Bin 67 tanesi yabancı uyrukludur. İkinci dönemde ilimiz genelinde 2501 öğrencimiz Taşımalı Eğitimden yararlanacaktır. Öğrencilerimizin başarılı bir yılı geride bırakacağına inanıyorum. Bu konuda müdürlüğümüz olarak önemli çalışmalar yapıyoruz? dedi.

BAŞARIYA İNANIYORUZ

İlk dönemde öğrencilerin önemli başarılara imza attığını belirten Çetin, sınavlarda başarılı olan öğrencilerin ikinci dönemde de başarılı olacağına inandığını belirterek, ?2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınavlarında İl genelindeki başarı ortalamamız Türkiye geneli başarı ortalamasının üzerinde gerçekleşmiştir. Dönem boyunca okullarımızda genel olarak herhangi bir aksaklık olmamış, önemli bir problem yaşanmamıştır. İkinci dönemde de başarı ortalamamız yükselecektir? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti