Hayatlarını kolaylaştırmak Bizim boynumuzun borcudur

Hayatlarını kolaylaştırmak Bizim boynumuzun borcudur

ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN YEMEĞE KATILAN BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ NET KONUŞTU

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz her konuda olduğu gibi Engelliler haftasını da boş geçinmedi. Belediye tarafından düzenlenen yemeğe katılan Türkyılmaz masaları tek tek gezerek engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile sohbet edip onlarla ilgili yapabileceklerini anlattı. Türkyılmaz “Sizler için ne yapılsa azdır, sizin hayatınızı kolaylaştırmak bizim boynumuzun borcudur” dedi

HAFTA DOMLAYISIYLA YEMEK DÜZENLENDİ

Engelliler haftası dolayısıyla Yahşihan Belediyesi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Müdürlüğünce yemek düzenlendi. Yemeğe katılan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz her zaman olduğu gibi güler yüzü pozitif enerjisi ile masaları tek tek geçerek yemeğe katılan engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile sohbet edip onların taleplerinin olup olmadığını sordu.

 

 

HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK BOYNUMUZUN BORCU

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için belediye olarak ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini anlatan Türkyılmaz “Sizler için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz yapmaya da gayret ediyoruz bizim önceliğimiz insanların rahat bir yaşam sürmesi ve yaşadığı ilçenin imkanlarından en iyi şekilde yararlanmasıdır. Kaldı ki engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olmak ve onların yaşamını kolaylaştırmak ise bizim birinci görevimizdir. Onlar için ne yapsak azdır. Sizler bizim birinci önceliğimizsiniz sizlerin yaşamını kolaylaştırmak bizim birinci görevimiz ve boynumuzun borcudur” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız