Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırdılar

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırdılar

ÖZTÜRK, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırdılar

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

ÖNEMLİ BİR GÜN

Öztürk, ?8 Mart, dünya kadınlarının eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini zihinlerimizde tazelediğimiz, yaşantımızda ki kadınların bizlere kattıklarını, emeklerini ve üzerimizdeki haklarını düşündüğümüz ve her günün kadınlar günü olduğunu hatırladığımız önemli bir gündür. Milli ve manevi değerlerin ilk önce kadınlarımız tarafından benimsendiği, hayata geçirildiği, yeni yetişen nesillere ulaştırıldığı ülkemizde bilinen bir gerçektir. Bununla birlikte Nüfusumuzun yarısının kadın olduğu ülkemizde kadınlar çalışma yaşamının yanı sıra ev kadını olmasından, ana olmasından ve sadece kadın olmasından dolayı büyük sorumluluklar üstlenmiş durumdadır.?dedi.

HAYATIMIZIN HER ANINDALAR

Öztürk, ?Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın hayatımızda ki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir. Yüce Peygamberimiz Veda Hutbesinde; "Kadınlarınıza eziyet etmeyiniz, onlar Allah´ın (CC) sizlere emanetidir. Onlara karşı yumuşak olunuz, iyilik ediniz." Şeklindeki mesajıyla Yine Peygamberimizin "Cennet anaların ayakları altındadır" sözüyle kadınlarımıza göstermemiz gereken hassasiyetin üzerinde durulmuştur.?diye konuştu.

AYNI HAKKA SAHİP

Öztürk, ?Kadınlarımız maddi ve manevi huzurlarını temin etmek bakımından ilim yapmak, kendini geliştirmek, kendi mal ve mülkünü yönetmek hususlarında erkeklerle aynı hakka sahiptir. Bizler bu bilinçle hareket ederek gerek toplumsal, gerekse aile hayatında ki huzurumuzu temin edebiliriz.?diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ