Hayatı empati yaparak kolaylaştırın

Hayatı empati yaparak kolaylaştırın

RESSAM YUSUF AKGÜN´DEN EMPATİ SEMİNERİ

RESSAM YUSUF AKGÜN´DEN EMPATİ SEMİNERİ

Hayatı empati yaparak kolaylaştırın

Kırıkkale Üniversitesi Keskin

Meslek Yüksek Okulu tarafından Empati konulu seminer düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak, iki kolu olmadan ağzıyla birbirinden güzel resimler çizen ressam Yusuf Akgün katıldı.

SEMİNERE İLGİ YOĞUN OLDU

Yoğun katılımın gerçekleştiği seminerde Akgün, katılımcılara hayatından kesitler anlatıp engelli bireylere empati geliştirilmesine yönelik aktiviteler yaptırdı. Çocuklara ağızlarında kalem tutarak isimlerini yazmalarını ve çocuklardan ellerini kullanmadan bardaktan meyve suyu içmelerini istedi. Aktivitelerde öğrenciler hem eğlenirken hem de engelli bireylerin yaşadığı zorlukları deneyimlime şansı buldu.

KİŞİLERİN KENDİNE GÜVENİ OLMALI

Ressam Yusuf Akgün, ?Bugünkü etkinliğim de gençlere yönelik bir etkinlik. Aynı zamanda engelliliğin aslında istenildiği zaman, mücadele edildiği zaman, aşılabileceğini ve kişilerin kendilerine olan güvenlerini burada ufak da olsa canlandırmak, kendilerini sahneye getirip kişisel gelişim adına kendi kendilerine fikir üretmelerini sağlamak amacındayım. Kısaca bu etkinlik hayatta empati ve hedef üretimine yönelik bir program" dedi.

AKGÜN´E PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Etkinlik sonunda Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Mahmut Şaylıkay, Ressam Akgün´e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABER: FERMAN GÖK



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü