HAYALLERİNİZ İÇİN YANINIZDAYIZ...

HAYALLERİNİZ İÇİN YANINIZDAYIZ...

Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan DUMAN Kırıkkale’yi ilgilendiren bir müjde verdi. Tam 300 öğrenciye burs vereceğini açıklayan Duman, 19 Eylülde Podyum AVM'de başvuru yapılabileceğini belirtti.

Kırıkkaleli gençleri ilgilendiren müjdeyi veren Adnan Duman, “Hayalleriniz İçin Yanınızdayız” sloganıyla bir paylaşım gerçekleştirdi. Kırıkkale nüfusuna kayıtlı toplamda 300 öğrenciye burs verileceğini açıklayan Duman; Ortaöğretim(₺250/ay), Lise(₺500/ay), Önlisans(₺900/ay) ve Lisans(₺900/ay) öğrencilerinin bu burstan yararlanabileceğini belirtti. Burs başvurusu için gerekli olan şartları da açıklayan Duman, Kırıkkale Nüfusuna kayıtlı olmanın yanı sıra maddi desteğe gerçekten ihtiyacı olan başarılı, istekli ve yetenekli öğrencilerin oluşturulacak komisyon tarafından belirleneceğini belirtti.
Burs için referansa ihtiyacınız yok diyen Adnan Duman, komisyonun referansları dikkate almayacağını yalnızca başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere bu bursun verileceğine dikkat çekti. Başvuruların 19 Eylül’de başlayacağını söyleyen Duman, “Bursiyer adaylarımız, Podium AVM’de yer alacak başvuru noktasından hem detaylı bilgi alabilir hem de gerekli şartları sağlamaları durumunda başvura yapabilirler” dedi.
18 yaşından küçük bursiyer adaylarının mutlaka velisi ile birlikte başvuru yapması gerektiğini belirten Adnan Duman, “Önlisans ve Lisans öğrencilerinin değerlendirilebilmesi için 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptırmış olması gerekmektedir” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız