Hayallerini yıktılar

Hayallerini yıktılar

Bağlarbaşı Mahallesinde düğün merasiminden sonra evindeki ziynet eşyaları çalınan damat bir hafta geçmesine rağmen kaybolan altınlarına kavuşamadı. Damat Y.B, kaybolan 26 bin lira değerindeki ziynet eşyalarının bulunmasını istiyor.

HABER- FOTO: KADİR YAHŞİ
5 BURMA BİLEZİK, 50 KÜÇÜK ALTIN VE 2 BİN TL?Sİ ÇALINAN AİLENİN HAYALLERİNİ YIKTILAR

ŞEYTANİ PLAN

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta Pazar günü Bağlarbaşı Mahallesi?nde evde sadece gelin ve damadın olduğu sırada evin balkonuna dayanan merdivenle çıkılarak, 26 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Damat Y.B., aradan geçen bir haftaya rağmen düğün için takılan ziynet eşyalarına kavuşamadı. Damadın ailesi altınların şeytani bir planla çalındığını anlatırken anne gözyaşlarına boğuldu. Baba Şevki Bektaş oğlunun bu parayı zor şartlar altında biriktirdiği ve insafsızlar tarafından çalındığını kaydetti.

İÇİMİZİ YAKTILAR, ONLARINDA İÇİ YANSIN

Damat Y.B.?nin annesi feryat ederek, ?5 burma bilezik, 50 altın ve 2 bin TL paramızı çaldılar. Buda 25-26 milyara denk geliyor. Oğlum Şırnak?ta taş üstünde yatarak bu paraları biriktirdi. Çalanlara zehir zıkkım olsun. Bu para gerçekten kazanılmış ve helal paraydı. Oğlum zorluklarla bu parayı biriktirdi. Allah çalanlara o parayı nasip etmesin. Bir yerlerinden çıkartsın inşallah. Bizi mahvetti. Aile olarak yıkıldık. İçimizi yaktılar, onlarında içi yansın? diye konuştu. 

GECE 3-4 GİBİ EVE GİRMİŞLER

Baba Şevki Bektaş ise yaşanan olayı şöyle anlattı: ?Pazar akşamı biz evden gittik. Oğlum ve gelin evde kaldığında, gece saat 3-4 arası balkondan girip tüm ziynet eşyalarını almışlar. Balkona merdiven dayamışlar. Biz ertesi gün gelince gördük. Bu ev kendi evimiz. 11 yıldır bu mahallede oturuyorum, aşağı bir evden alınan tahta merdiven ile çıkılmış. O kadar yıldır buradayız ama merdiveni bilmeyiz. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Allah onlara bu parayı yedirmeyi nasip etmesin. 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama