Hayallerindeki üniversiteleri gezdiler

Hayallerindeki üniversiteleri gezdiler

Kırıkkale Anadolu Lisesi 11 ve 12. Sınıf öğrencileri hedefledikleri üniversiteleri daha yakından görmek ve tanımak için ?Kariyer Günleri? ve ?Akademik Geziler? kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yeditepe üniversitesini gezdiler.

ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİ ALDILAR
Kırıkkale Anadolu Lisesi öğrencileri merak ettikleri soruları rehberlere yönelterek üniversitelerde ki yan dal, çift anadal, eğitim dilleri, iş olanakları, staj imkânları, erasmus programı, yurt içi ve yurt dışı master olanakları, yurt, barınma koşulları ulaşım hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler üniversitelerin yanı sıra İstanbul?un tarihi turistik mekânları olan Topkapı sarayı, Ayasofya cami, sultan Ahmet cami, Eminönü cami ve İstanbul akvaryumu gezdiler.
 
DERS ÇALIŞMA İSTEĞİMİZ DAHA DA ARTTI
Geziye katılan Öğrencilerden Merve Yumuş; gezi kısa ama dolu dolu geçen bir gezi olduğunu belirterek ?Hem üniversiteleri gezdik. Hem de İstanbul?u görmüş olduk. Üniversiteleri broşürlerden ve öğretmenlerimizden öğreniyorduk ancak yerinde görmek çok farklıymış şimdi ders çalışma isteğimiz daha da arttı kendimizi. Üniversitenin koridorlarında hayal ettik? dedi.
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti