Hayallerindeki Kırıkkale´yi çizdiler, ödülleri kaptılar

Hayallerindeki Kırıkkale´yi çizdiler, ödülleri kaptılar

TEMİZLİK KAMPANYASI HEDEFİNE ULAŞTI

Hayallerindeki Kırıkkale´yi çizdiler, ödülleri kaptılar

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan Temizlik kampanyası kapsamında düzenlenen ?Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz? konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın projesi olan ?Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz? konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini vermek üzere Kırıkkale Belediyesi Meclis salonunda ödül töreni düzenlendi. Daha temiz bir Kırıkkale kampanyasının ilk aşması olan Geçtiğimiz Nisan ayında sona eren ?Çevre Temizliği ve Hijyen? konulu eğitim kapsamında Belediye tarafından 26 ilkokulda, kişisel Hijyen ve çevre temizliği konulu eğitim semineri verilmişti. Eğitim seminerlerinde toplam 10 bin öğrenciye eğitim verildi. Ayrıca eğitim seminerlerinde Belediyemiz personeli tarafından hazırlanan ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı çocuk kitabı ve çöp bırakma saatlerini gösteren sticker hediye edilmişti.

TEMİZLİK KAMPANYASI

Temizlik kampanyasının ikinci aşamasında ise ?Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz? konulu resim yarışması düzenlendi. Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından ödülleri takdim edildi. 5 Haziran Dünya çevre gününde Belediye Meclis salonunda düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Saygılı, bu eğitimin nesillerin daha bilinçli bir şekilde yetişmesi için verildiğini ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmanın devamında, ?Kırıkkale Belediyesi olarak çocuklarımıza daha güzel bir çevre ve temizlik bilincini aşılamak maksadıyla kampanyayı başlattık? dedi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ödül alan öğrencileri tebrik ederek, emeği geçen personele teşekkür etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı