Hayallerindeki Atölyeyi Kuracaklar

Hayallerindeki Atölyeyi Kuracaklar

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI PROJE

Hayallerindeki Atölyeyi Kuracaklar

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde yeni açılan Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu öğrencileri, hayallerindeki atölyeye kavuşmak için "Hayallerin Atölyesi Projesi"ni hayata geçirdi.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI PROJE

Bahşılı Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu öğrencileri, hayallerindeki atölyeye kavuşmak için "Hayallerin Atölyesi Projesi" adı altında bir proje hazırladı. Proje kapsamında öğrenciler evde annelerine yaptırdıkları yiyecekleri, okulda düzenledikleri kermeste sattılar. Kermesten elde edilen gelirle öğrencilerin fikirlerinden oluşan bir atölye oluşturulacak.

HAYALLERİNİN EKONOMİSİNİ SAĞLADILAR

Okul Müdürü Metin Uslu, yaptığı açıklamada, projeden dolayı öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde kullanılmak üzere bir atölye kurmak için öğretmen ve öğrencilerin böyle bir proje hazırladığını belirten Uslu, öğrenciler getirdikleri pasta, börek, kek gibi yiyeceklerin düzenledikleri kermeste satışlarını yaptığını söyledi.

GELİRLE ATÖLYE KURULACAK

Öğretmen Saniye Aktaş Önder de toplanan kermes paralarıyla öğrencilerin fikirlerinden oluşan, hayallerini süsleyecek bir atölye yapmaya karar verdiklerini ifade etti. Bu atölye ile öğrencilerin daha zevkli ders yapacaklarını ve hayal dünyalarını geliştireceklerini dile getiren Önder, gelecekte farklı projelerle okulun misyonunu daha da ileri götüreceklerini kaydetti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti