Hayallerin objelerle dansı

Hayallerin objelerle dansı

Çini sanatçısı Eda Akbaş, ilk kişisel sergisi MÜSİAD Toplantı salonunda yapılan açılış ile görücüye çıkartı. ‘Hayallerin objelerle dansı' adlı sergisinin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

ÇOK SAYIDA KATILIM

MÜSİAD’da düzenlenen ‘Hayallerin objelerle dansı’ adlı serginin açılışına Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, MÜSİAD Şube Başkanı Haşim Baloğlu, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz,Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli,bürokratlar, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Serginin açılışı; İlksen Kolat ve Hilal Saygılı tarafından yapıldı. Eserlerini sergileyerek protokol üyelerine sergiyi gezdiren Çini sanatçısı Eda Akbaş, “Bu benim hayallerimin çini objeleriyle dansı. Benim hayallerim var burada, benim çizgilerim var. Sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz. MÜSİAD’ın destekleriyle sergimizi açmış bulunuyoruz.” dedi. MÜSİAD Şube Başkanı Haşim Baloğlu, “Hayırlı uğurlu olsun. Bu tür faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

ETKİNLİKLER ÖNEMLİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise, “Bu güzel çalışmadan dolayı Eda hanımı kutluyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi çalışmaları hep birlikte görürüz. Böylesine sosyal etkinliklere destek verdiği için de MÜSİAD’ı kutluyorum. Kurumların sosyal etkinliklere katkı sağlaması ve sizlerle paylaşması gerekiyor ” diye konuştu. İlginin bir hayli yoğun olduğu sergide katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı