Hayal peşinde koşuyorlar

Hayal peşinde koşuyorlar

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'in, 11 belediyeyi de almazsak kendimizi başarısız sayacağız” şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi. Göçer, AK Parti 11'de 11 yapamazsa, Demir istifa etsin” dedi. Göçer seçim, aday adaylar

ÜÇ İSİM KULİSLERDE DOLAŞIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, gazetemize gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kırıkkale gündeminin merakla beklediği MHP Belediye Başkanı Adayı’nın, Muhtemelen Kurban Bayramı’ndan sonra açıklanacağını ve son sözü Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin söyleyeceğini belirterek, merkez belediye başkan adaylığı için üç ismin kulislerde ve kamuoyu yoklamalarında öne çıktığını söyledi. Parti tabanında birlik ve beraberliği sağladıklarını belirten Göçer, programlar ve çalışmalar düzenleyerek parti içinde bulunan küskün ve dargınları bir araya getireceklerini bildirdi. Partinin gücüne güç katacaklarını kaydetti.

 

EN AZ 5 BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

AK Parti İl Başkan’ı Mehmet Demir’in, “Kırıkkale’de bulunan 11 belediyeyi alacağız, alamazsak kendimizi başarısız sayarız” sözüne karşılık veren Göçer, partililerinin en az 5 belediyeyi alacağını ve bu konuda çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. AK Parti’nin henüz aday adaylarını açıklayacak cesareti gösteremediklerini belirten Göçer, MHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını bildirdi.

Kamuoyu ve parti tabanının şu anki aday adaylarına olumlu baktığını belirten Göçer, partilerinin her zaman Kırıkkale’de 20 bin oyunun garanti olduğunu ifade etti.

 

BİZDE ADAY AYRIMI YOK

Yerel seçimlerde önemli bir çalışma ilkesi ve misyonu olacağını belirten Göçer, aday kim olursa partilerinde herkesin onu destekleyeceğini söyledi. Geçen dönemlerde yaşanan küskünlüklerin ve dargınlıkların son bulduğunu, kamuoyundan da partilerine önemli destek verdiğini belirten Göçer, Merkez, Yahşihan, Bahşılı, Balışeyh’e önem vereceklerini ve ağırlıklı olarak buralarda çalışma yapacaklarını kaydetti. Yahşihan’ın alınması durumunda ilçenin Kırıkkale’ye bağlanacağını ve şehrin gelişmesi açısından bunun önemli olduğunu belirten Göçer, diğer belediyeleri de alacaklarına inandıklarını bildirdi.

 

YENİ YATIRIM GİBİ GÖSTERİYOR

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın, AK Parti hükümeti zamanında iflas eden ve iş yapmayan kurumları tekrar canlandırmaya çalışıp bunu da yeni yatırım gibi göstermesini eleştiren Göçer, halkı kandıranların halka hesap vereceğini söyledi. Çelik Fabrikası’nın yıllardır olduğunu ve yeni yatırım adı altında fabrikaların işlerinin biraz daha iyileştirilmesinin 100 Milyon TL’lik yatırım gibi gösterilmesinin utanç verici bir durum olduğunu belirten Göçer, Atalay’ın milletin gözünü boyadığını ve yaklaşan yerel seçimlerin propagandasının şimdiden hayali olarak başladığını belirtti.

 

MKE’NİN DUMANINI BİZ ÇEKİYORUZ

Göçer, yıllardır MKE’nin; dumanını, zehrini, barutunu, isini, gürültüsünü, patlamasını Kırıkkale halkının çektiğini, Genel Müdürlüğün ise Ankara’da bulunduğunu söyledi. Atalay’ın böyle bir gücü varsa ilk olarak MKE Genel Müdürlüğü’nü Kırıkkale’ye getirmesi gerektiğini belirten Göçer, Genel Müdürlük geldikten sonra diğer yan kuruluşların da elbet geleceğini iddia etti. Atalay’ın böyle bir gücünün olmadığını tüm Kırıkkale halkının bildiğini belirten Göçer, Türk Siyasi tarihi boyunca Başbakan Yardımcısı olarak, kendi şehrine bir çivi çakmayan politikacının Beşir Atalay olduğunu ifade etti.

 

PKK AYAĞA KALKIYOR

Atalay’ın kardeşlik ve barış süreci adı altında PKK ve bazı uzantılarını ayaklandırdığını, onlara saygınlık kazandırdığını belirten Göçer, açılımın halen tamamen yanlış bir politika olduğunu, devletin terör örgütüne serbestlik verdiğini söyledi.

PKK’nın uzantısı olan PYD’nin Güneydoğu Anadolu bölgesinde güvenliği ele aldığını, Şırnak’ta bir tepeye sözde PKK paçavrasını diktiğini ve gösteriler yaptığını belirten Göçer, polisin Gezi Parkı olaylarında halka gösterdiği tepkinin, yarısını orada gösteremediğini ve ayrımcılık yaptığını kaydetti.

 

AK PARTİ’NİN MİSYON VE VİZYONU

Eski Milletvekili Turan Kıratlı’nın da MKE’de tren monoblog tekeri üretimi projesini yaptıracağını belirten Göçer, seçimden sonra bu projesinin unutulup rafa kaldırıldığını ifade etti. AK Parti’nin hedef, misyon ve vizyonunun bu olduğunu belirten Göçer, seçimden önce insanlara iş yapacak gibi gözüküp, seçimden sonra projelerin yok olmasının, halka yapılan en büyük ihanet olduğunu iddia etti.

AK Parti’nin tabanı olmayan bir parti olduğunu belirten Göçer, en ufak rüzgarda partinin dağılacağını, partideki herkesin ceplerini doldurma peşinde olduğunu, ülke milli sorunlarının, milliyetçiliğin, bayrak ve vatan sevgisinin ikinci planda olduğunu bildirdi.

 

SAVAŞA AK GENÇLİK GİTSİN

AK Parti’nin ülkeyi günden güne kaos ortamına sürüklediğini belirten Göçer, Suriye ile savaş hesaplarının seçimi erteleme ve AK Parti’nin düşen oylarına karşılık bir cesaret gösterisi olduğunu iddia etti. Savaş olması durumunda yüzde 50’lik AK Gençliğin savaşa gitmesi gerektiğini belirten Göçer, dünyada yaşanan çıkar çatışmalarının arasına Türkiye’nin girmemesi gerektiğini bildirdi. Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’ye destek verdiğini belirten Göçer, BOP projesinin amacının Müslüman ülkeleri emperyalist güçlere teslim etmek olduğunu ifade etti. Buna Milliyetçi Hareket Partisi olarak izin vermeyeceklerini belirten Göçer, bugün Suriye’nin başına gelen durumun, yarın Türkiye’nin başına gelebileceğini kaydetti.

 

DERNEKLER SİYASAL İŞLERE KARIŞMAMALI

Kırıkkale’de yeni açılan derneklerin de siyasal faaliyetler göstermemesi gerektiğini belirten Göçer, derneklerin sivil toplum kuruluşu olduğunu ve hiçbir siyasi partiyle yakından veya dolaylı bir şekilde ilişkisinin olmaması gerektiğini söyledi.

Yıllardır yerel seçimlerde, belde ayrımı Keskin ve Oba ayrımcılığı yapıldığını belirten Göçer, 50 yaş üzerinin bu bölgesel ayrımı devam ettirdiğini ancak yeni neslin buna ilgi göstermediğini bildirdi.

Şehirde, Kırıkkaleciliğin olması gerektiğini belirten Göçer, bölge ayrımının olmamasını ve şehir gelişimi, sosyal projeleri için hep birlikte el ele verilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

 



samierin
19.09.2013 12:41:13
MHP`de olmasa bu memleket AK Partiye emanet

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız