Hayal bile edilemeyen hizmetler yapılıyor

Hayal bile edilemeyen hizmetler yapılıyor

TAŞERON İŞÇİLERDEN AK PARTİ´YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TAŞERON İŞÇİLERDEN AK PARTİ´YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hayal bile edilemeyen hizmetler yapılıyor

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi´nde görev yapan taşeron işçiler AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´i ziyaret etti.

İŞ GÜVENLİĞİ GARANTİ ALTINA ALIYOR

Kalabalık bir grubu AK Parti İl Başkanlığında karşılayan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 16 yıldır, AK Parti hükümetleri döneminde hayal bile edilemeyen hizmetlerin yapıldığını belirten Başkan Nuh Dağdelen, ?Taşeron işçilerimizin iş güvenliği garanti altına alınıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın tabi ki bu anlamda yapmış olduğu girişim beklentinin çok üzerinde oldu. Tüm çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapması en büyük teşekkür olacaktır. Bu düsturla çalışarak Allah´ın izniyle ülkemizi hak ettiği yerlere daha kısa sürede taşımak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz? dedi.

MİLYONLAR SEVİNDİ

Verilen müjdeyle milyonların sevindiğini belirten taşeron işçiler ise şöyle konuştu: ?Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür ederiz. Bu bizim için büyük bir müjde oldu. Allah izin verirse ilerleyen dönemlerde bu şartlar daha da iyileşecektir. Bu imkânları bize sunan devletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de daha iyi hak alıyorsak, daha iyi çalışacağız, daha iyi hizmet edeceğiz, daha verimli olacağız. Halkımıza hizmet ediyoruz, halka hizmet hakka hizmet demettir. Biz bunun bilincindeyiz.?

HABER: Murat Karadağ



ilhat
14.01.2018 20:51:05
kpss yok, mülakat yok. bir emirle devlet işçisi ol. oh ne ala. 2019 seçim yatırımı.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız