Havuzlar Kavşağının yapımına başlandı

Havuzlar Kavşağının yapımına başlandı

KIRIKKALE TRAFİĞİNİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE HAFİFLETECEK

KIRIKKALE TRAFİĞİNİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE HAFİFLETECEK

Havuzlar Kavşağının yapımına başlandı

Halk günü etkinliğinin 172´ncisi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, MKE Havuzlar Kavşağı yapına başlandığını açıkladı. İnşaat bittiğinde trafik yoğunluğunun hafifleyeceğini söyledi.

BAŞKAN YARDIMCILARI, BİRİM MÜDÜRLERİ VE VATANDAŞLAR KATILDI

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 172´inci Halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları çözülmeye devam ediyor.

VATANDAŞLARIN İSTEK VE SORUNLARI NOT ALINIYOR ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞILIYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, böyle bir imkânı kendilerine sunmalarından dolayı teşekkür etti.

MKE HAVUZ KAVŞAĞINDAKİ ÜST GEÇİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Halk Gününün ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, MKE Havuzlar Kavşağı yapına başlandığını açıkladı. Bakır, yaptığı açıklamada ?Şehrimizi ortadan ikiye bölen demir yolunun hemzemin geçitlerinin düzenlenmesi ile ilgili olarak Devlet Demir Yolları ile görüşülerek ortak projeler yapılmış ve MKE havuzlar katlı kavşak inşaatı başlamıştır. 3 adet katlı kavşak proje tasarımı ve uygulama projeleri tamamlanmıştır. MKE Havuzlar Kavşağı yapımına başlandı ve diğer katlı kavşaklar için çalışmaların sonuna gelindi. Kırıkkale´mize hayırlı olsun.? İfadelerini kulandı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü