HAVAİ FİŞEK YOK SATIYOR

HAVAİ FİŞEK YOK SATIYOR

Bereketli gelen yaz ayları ile birlikte artan düğünler ve piknik sezonu, havai fişek ve balık malzemeleri satanların yüzünü güldürdü. Konya Tüfek Pazarı yetkilisi Ahmet Akgün, 52 yıllık deneyim ile müşterilerine hizmet verdiğini belirtti.

52 YILLIK DENEYİM
Her kesimin nasibini aldığı düğün sezonunda havai fişek satıcıları da satışlarını katladı. konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Konya Tüfek Pazarı yetkilisi Ahmet Akgün fişek satışlarında inanılmaz bir artış olduğunu ve bu artışın hem düğünlerin artmasından hem de kendilerinin fişek sattıktan sonra izinli ve belgeli personelle atış yapmalarından kaynaklandığını belirtti. 52 yıllık deneyimleri ile müşterilerine en iyi kalitede en güvenilir hizmeti sunduklarını dile getiren Akgün yenilenen işyerinde müşterileri refah bir ortama kavuşturduklarını kaydetti.
 
DAHA FERAH BİR ORTAM
Yaz aylarında havai fişek, konfeti, volkan gibi fişeklerin yanı sıra hem piknik amaçlı hem de sosyal alışkanlık olarak balık meraklılarının balık malzemelerine hücum ettiğini belirten Akgün ?Düğünler nedeniyle fişek çeşitlerinin satışında bir artış söz konusu. Bunun yanı sıra balık malzemelerinde piknikçilerin ve balık meraklılarının rağbeti var. Mayıs ayında başlayan artışlar şu günlerde artarak devam etmektedir. Bizde vatandaşlarımızın bu tercihine karşılık en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. İşyerimizi yeniledik. Daha ferah bir ortamda çalışıyoruz. Havai fişek ile ilgili kanuna göre izinli ve belgeli personellerimiz aracılığı ile atış yapabiliyoruz? şeklinde konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ