Havai fişek faciası

Havai fişek faciası

Havai fişek yüklü bir TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Devrilmenin şiddeti ile TIR alev aldı Fişeklerin patlamasıyla büyüyen yangında TIR sürücüsü yanarak feci şekilde can verdi.

TIR ALEV ALDI

Önceki gün gece Kırıkkale- Ankara karayolu Elmadağ rampasında havai fişek dehşeti yaşandı. Havai fişek yüklü bir tır Rampa aşağı inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Devrilmenin şiddeti ile TIR’da yangın çıktı. Yangının bir anda büyümesi sonucu koca TIR alev topuna döndü. Bu arada Tır’da yüklü havai fişeklerde birbiri ardına patlamaya başladı. Bir anda çevrede uçuşmaya başlayan fişekler araçların üstüne ve arazinin otlak bölgelerine düşerken çevredeki otlarda tutuştu.

 

TRAFİK DURDU

Büyük bir gürültü ile yol kenarındaki ağaçların üstüne devrildikten sonra alev alan Tır’daki fişeklerin birbiri ardına patlaması ve çevredeki otlarında alev almasıyla yol bir anda trafiğe kapandı. Kırıkkale istikameti ve Ankara istikametinde trafik tamamen durdu. Patlayan fişekler gökyüzünde tam bir renk cümbüşü oluştururken bazı vatandaşlar sinir krizi geçirdi fişeklerin azalmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Bu arada Ankara ve Kırıkkale’den çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine gelirken patlama nedeniyle itfaiye yangına güçlükle müdahale etti. Ancak Tır sürücüsü kurtarılamadı.  



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama