Hatalı park yapana af yok

Hatalı park yapana af yok

Trafik ekipleri hatalı park yapan sürücülere göz açtırılmıyor. Trafik akışını olumsuz yönde etkileyen parklarla mücadele eden Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri yol kenarında bulunan araçları uyarıyor.

PARK YAPMA ALIŞKANLIĞI

Trafik akışını olumsuz yönde etkileyecek şekilde cadde ve sokaklara park yapan sürücülere uyarılarda bulunuluyor. Özellikle şehrin yoğun trafiği bulunan Ankara Caddesi ve Zafer Caddesi üzerinde düzensiz olarak park yapan araçlar için caydırıcılık sağlanmaya çalışılıyor. Şehirde hatalı park konusunda birçok uygulama başlatılmasına rağmen duyarsız vatandaşların trafiği aksatabilecek yerlere park yapma alışkanlıklarını terk edemediklerini söyleyen vatandaşlar otoparkların kullanılması gerektiğini ifade etti.

CEZA UYGULANIYOR

Trafik ekiplerince önce uyarı yapılıp sonra cezai işlem başlatılan sürücüler için vatandaşların sürücüler için daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunurken sürücüler ise araçlarını bulundukları yerden fazla uzağa bırakmamak için otoparkları değil cadde ve sokak aralarını tercih ettiklerini ifade ediyorlar.

betül karanfil
26.12.2012 15:53:28
yanlış park edene af yok deniliyor. fakat düzgün park edilebilecek yer yok.ben kendi evimin önünde bile park edecek yer bulamıyorum. alanları boşuna boş direklerle dolduracaklarına daha güzel park alanları yapabilirler.kırıkkaleyi kalkındırabilmek için boş yere masraf yapmanın bir anlamı yok.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü