Hastanede yangın tatbikatı

Hastanede yangın tatbikatı

Kırıkkale Hacı Hidayet Devlet Hastanesi`nin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümünde gerçeğini aratmayan yangın tatbikatı heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Hastaneni arka bahçesinde bulunan otoparkta gerçekleştirilen yangın tatbikatında, tüm katlarda bulanan personel ve hastalar kısa sürede başarılı bir şekilde tahliye edildi. Hastalar, sağlık çalışanları tarafından sedye yardımıyla dışarı çıkartılırken itfaiye ekipleri de müdahalede bulunduğu yangını kısa sürede söndürdü. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Öncel`in ve Hastane Müdürü Ahmet Eliri`nin direktifleri ile Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcısı Tekin Akça ve Hastane Müdür yardımcısı Mücahit Özbek, Müdür Yardımcısı Ali Ünal`ın kurguladığı, sivil savunma amiri Rahmi Başkal`ın organize ettiği tatbikat başarıyla tamamlandı.

 

DOĞAL FELAKETLER KENDİNİ UNUTTURMUYOR

Başhekim Yardımcısı Tekin Akça yaptığı açıklamada, 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 Van depremleri, 17 Ağustos 1999 Marmara depremi ülkemizde büyük bir yıkım meydana getirmiştir. Bizler her ne kadar unutmaya çalışsak da doğal afetler kendisini unutturmuyor. Doğal afetler bizlere ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu can ve mal kayıplarıyla sık sık hatırlatıyor. Ancak bizler bunca yaşanan can ve mal kaybına rağmen aynı hataları yapmaya, o afetlerden yeterince ders çıkarmamaya maalesef ısrarla devam ediyoruz dedi.

 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!