Hastane gibi poliklinik

Hastane gibi poliklinik

Devlet Hastanesi artık Semt Polikliniği olarak hizmet veriyor. Hastanelerin tek çatı altında toplanması projesi kapsamında Semp Polikliniğine dönüştürülen hastanede normal muayenenin yanında acil vakalara da müdahale edilebiliyor. Poliklinik bazı işlemler

HASTANE GİBİ HİZMET

Kırıkkale’nin en eski hastanelerinden birisi olan Kırıkkale Devlet Hastanesi Semt Polikliniğine dönüştürüldü. Sağlık Bakanlığının Devlet Hastanelerinin tek çatı altında toplanması projesi kapsamında Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesine dahil edilen Devlet Hastanesi şimdi Hacı Hidayet Doğruer Semt Polikliniği olarak hizmet veriyor. Fiziki yapısı aynen korunan poliklinikte tüm branşlarda hem de uzman doktorlar hizmet veriyor. Sabah 08.00 ile akşam 17.00’a kadar vatandaşların hizmetinde olan poliklinikte çok acil vakalara da müdahale edilebiliyor. Hastalara gerektiği zaman kısa süreli yatış imkanı da verilebiliyor.

 

HER TÜRLÜ MUAYENE VAR

İlk taşındığı sıralarda Kırıkkale kamuoyunda çeşitli söylentilere yol saçan Devlet Hastanesinin Semt Polikliniğine dönüştürülmesinden sonra muayene ihtiyacı olan hastalar burada istedikleri şekilde muayene olma imkanı buluyorlar. Dahiliye kliniğinden ortopediye kadar tüm branşlarda hizmet veren klinik özellikle son derece bakımlı ve uygun ortamı ile dikkat çekiyor. Hastane yöneticisi, yardımcıları, doktor, hemşire ve hasta bakıcı kadrosuyla tam bir hastane ortamında hizmet veren poliklinik çevre sakinlerinin yarısıra eskiden olduğu gibi tüm Kırıkkale halkına hizmet veriyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ