Hastalıkla mücadelede aşının önemi çok büyük

Hastalıkla mücadelede aşının önemi çok büyük

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, vaka sayısıda artış olmasına rağmen pandeminin aşısız dönemine oranla hastanelerde yatan sayısının daha düşük olduğunu söyledi.

İL PANDEMİ KURULU TOPLANTISINDA VAKA SAYISINDA ARTIŞ OLURKEN YATAN HASTA SAYISININ DÜŞTÜĞÜNE İŞARET EDİLDİ

 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, vaka sayısıda artış olmasına rağmen pandeminin aşısız dönemine oranla hastanelerde yatan sayısının daha düşük olduğunu söyledi. Tekbıyıkoğlu “Bu bize aşının hastalıkla mücadeledeki tesirini gösteriyor” dedi.

 

AŞI HASTALIKLA MÜCADELEDE TESİRLİ

 

Kırıkkale İl Pandemi Kurulu Toplantısı, yapıldı. Kaymakamların video konferans görüşmesi ile katıldığı toplantıda, Covid-19 Pandemisiyle mücadele kapsamında kurul üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Aynı vaka sayısına rağmen pandeminin aşısız dönemine oranla hastanelerde yatan sayısının çok daha düşük olduğunu vurgulayan Vali Tekbıyıkoğlu “Bu bize aşının hastalıkla mücadeledeki tesirini gösteriyor. Aşı ve aşı takvimi konusundaki farkındalığı hep beraber artırmamız lazım.” dedi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nun konuşmalarının ardından söz alan Pandemi Kurulu Üyeleri görüş ve önerilerini sunarak, değerlendirmelerde bulunuldu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız