Hastalara karanfil dağıttılar

Hastalara karanfil dağıttılar

AK PARTİ`DEN HASTANE ZİYARETİ

Hastalara karanfil dağıttılar

AK Partili adayların bu kez ziyaret durağında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi vardı. İl Başkanı Mürsel Akçay ve adaylar hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttılar. 

KARANFİL VERDİLER

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları ramazan Can ve Abdullah Öztürk Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve hasta ve hasta yakınlarına karanfil verdiler. Hastane ziyaretine Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayları ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Kadın Kolları İl başkanı Nurgül Doğmuş, il Yönetim Kurulu Üyeleri Öznur Büşra Usluadam, Mehmet Özkan ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça katıldı.

ALLAH BİR DAHA O GÜNLERİ YAŞATMASIN

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk hastalardan hastaneden memnun olup olmadıklarını sordu. Hastanelerin 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu belirten hastalar ve hasta yakınları Ak Parti iktidarından önce hastanelerde yaşanan sıkıntıları hatırlatarak, ‘Allah bir daha o günleri yaşatmasın' temennisinde bulundular ve Ak Parti'ye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız