Hastalara Sağlık Sen morali

Hastalara Sağlık Sen morali

Sağlık Sen Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu kentte bulunan protokol ile bayramlaştı. Protokol bayramlaşmasının ardından hastaneleri ziyaret eden Akdoğan, hastalarla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi.

İKRAMDA BULUNULDU

Geçtiğimiz son üç yılda Türkiye`nin en hızlı büyüyen sendikası olan Sağlık-Senin, bu sene de geleneğini sürdürüyor. Sağlık Sen Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden insanlarımızın sağlığı için çalıştığını, kendilerine de sağlık çalışanlarımızın bu yorucu nöbetlerinde yanlarında olmak ve ağızlarını tatlandırmak için hastanelerimizin Acil Servisinden, Ameliyathanesine, yoğun bakıma ve servislere kadar tüm nöbetçilerimize Kurban Bayramı dolayısıyla çikolata ikramında bulunduklarını ve kurban Bayramlarını kutladıklarını belirtti.

 

PROTOKOLLE DE BAYRAMLAŞILDI

Akdoğan, Yüksek ihtisas Hastanesi, Ek bina Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ek binası  ile başladıklarını Mesai başlangıcının ilk gününde ise İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile devam ettiklerini en son olarak Vali Ali Kolat’ı ve hastaneleri ziyaret ettiklerini en belirterek Tüm İslam aleminin,üyemiz ile birlikte tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının geçmiş Kurban Bayramının hayırlara vesile getirmesini diledi.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!