Hastalara minik moral

Hastalara minik moral

ÖZEL GAZİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL GAZİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Hastalara minik moral

Özel Gazi Koleji Değerler Eğitimi ?Bireysel ve Sosyal Sorumluluk sahibi olmak´ konusu kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine ziyaret gerçekleştirip orada yatan hastaları ziyaret ettiler.

HER AY DÜZENLİ PROGRAM

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Al: ?Her ay düzenli olarak işlediğimiz Değerler Eğitimi çalışmamızın bu ay ki konusu Bireysel ve Sosyal Sorumluluk sahibi olmaktır. Konu bağlamında Okulumuzda ay içerisinde yapmış olduğumuz çeşitli aktiviteleri ziyaretlerimizle de desteklemekteyiz. Okulumuz 6.sınıf öğrencileri ve Öğretmenleri ?de bu konu kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine ziyaret gerçekleştirip orada yatan hastalara karanfil dağıtmışlardır. Bu gibi ziyaretlerimizde amacımız öğrencilerimize farkındalık kazandırmaktır. Çünkü çocuklarımız bu tür çalışmalarda yaşayarak kazandıkları BU değerleri hiçbir zaman unutmuyor? dedi.

BU ZİYARETLER ARALIKSIZ SÜRECEK  

Okul Müdürü Mehmet Al, bu gibi ziyaretlerin devam edeceğini belirttikten sonra Gazi Koleji ailesi olarak Yüksek ihtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça ve Hastane Müdürü Hakan Köksal´a bu ziyaret imkânını sağladıkları için ve ziyaret esnasında kendilerine eşlik eden hastane görevlilerine teşekkür etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti