Hastalar, din görevlileriyle moral buldu

Hastalar, din görevlileriyle moral buldu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Bekir Gerek, eşi Hatice Gerek, Atatepe Kur'an Kursu öğreticisi Ayşe Nur Kaya ve Müftülük personeli Aykut Anar'dan oluşan bir heyet Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde yatan hastalar ziyaret ett

ÇİÇEK VERİLDİ

Yapılan ziyaretlerde hastalara çiçek takdim edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Ziyaret edilmelerinden son derece memnun olduklarını ifade eden hastalar İl Müftüsü Gerek’ teşekkür etti.

GENÇLİK BULUŞMASI YAPILDI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kırıkkale Merkez Nur Camii’nde Yatsı namazında Cami ve Gençlik buluşması programı düzenlendi. Hafta kapsamında gerçekleştirilen etkinlik Kezban Sipahi Kur’an Kursu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edildi. Etkinliğe Gençlik Merkezi üyeleri ile Kur`an Kursları öğrencileri ve gençler katıldı.

NUR CAMİİ GEZDİRİLDİ

Yatsı namazını müteakiben Kur`an-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okundu. Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek, gençlere hitap etti. Müftü Gerek,  “Camiler mihrabıyla mabet, kürsüsüyle okul, minberiyle devlettir. Camiler Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in ifadesiyle cennet bahçeleridir. Hem ibadet mekânları hem de ilim merkezleridir. Melekler en çok camilere gelirler. Camideki müminlere dua ederek Allah’tan rahmet ve mağfiret dilerler. Dolayısıyla sevgili gençlerimizin her zaman camilere gelmelerini ve camiyle alakalarını devam ettirmelerini diliyorum” dedi. Konuşmasının ardından Gerek, gençlere Nur Camii’ni gezdirdi. Program sonunda gençlere kitap hediye edildi ve ikramlar yapıldı.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!