Hasta çocuklara oyuncak

Hasta çocuklara oyuncak

Kalender Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir ve yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hacı Hidayet Doğruer Hastanesi?nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Çocuklara hediyler veren Demir, Çocukların sadece

GELECEĞİMİZİ İNŞA EDECEKLER

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Kalender Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir, ?Ziyaret amacımız hastalığı nedeniyle 23 Nisan bayramına katılamamış ve hastanede yatması sebebiyle seyretme imkânından yoksun kalmış çocuklara bir nebzede olsa bayram havasını yaşatmak ve onları sevindirmekti. Yani çocukların bayramlarını hastaneyi ziyaret ederek kutladık. Çocukların başlarını okşayarak ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca çocuklara oyuncaklar ve bağımsızlığımızın sembolü Ay yıldızlı Bayrağımızı hediye ettik? dedi.

 

ÇOCUKLARIN SEVİNÇLERİ GÖZLERİNDEN OKUNDU

40 çocuğa hediye verdiklerini ve faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Demir, ?Yaklaşık 40 çocuğa oyuncak ve bayrak hediye etmiş olduk. Çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Tabiî ki buda bizi çok mutlu etti. Onlara birazcık olsun hastalıklarını unutturup sevinç yaşattıysak ne mutlu bize diyoruz. Aileler ve hastane çalışanları da bu ziyaretimizden çok etkilendiklerini, anlamlı bir ziyaret olduğunu ve teşekkürlerini ilettiler. Biz de Yönetim Kurulu olarak bizi kabul ettikleri için ailelere ve hastane yönetimine çalışanlarına teşekkür ettik. Çocukları sevindirmenin sevinciyle hastaneden ayrıldık? diye konuştu.

 

           



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ