Hasta ve yaşlılar oy kullandı

Hasta ve yaşlılar oy kullandı

İKİ VARDİYALI ÇALIŞMA YAPILDI

Hasta ve yaşlılar oy kullandı

İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, 16 Nisan´da yapılacak olan halk oylamasında Sağlık İl Müdürlüğü´nün engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların oy kullanmasını sağlamak için 7 ambulans 20 binek araç ile hizmet verdiğini ve hastaların sandığa sorunsuz bir şekilde taşındığını söyledi.

İKİ VARDİYALI ÇALIŞMA

İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş yaptığı açıklamada, ?16 Nisan 2017 tarihinde yapılan olan Anayasa Değişikliği Halk Oylamasında vatandaşlarımızın en temel haklarından biri olan oy kullanmalarının sağlanması için evde sağlık hizmeti alan ya da sağlık yardımı olmaksızın oy vermeye gidemeyecek olan vatandaşlarımıza destek olmak için 10-16 Nisan tarihleri arasında Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi 08.00-16.00 ve 16.00-24.00 olmak üzere iki vardiya halinde gelen başvuruları karşılamıştır. Seçim günü oy kullanma saatleri arasında Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi açık kalmıştır.?

TEK TELEFONLA AYAĞINIZA GELSİN

?Hizmet almak isteyen vatandaşlarımız 444 38 33 (71) No´lu telefondan hizmete ulaşmıştır. Hizmet almak isteyen vatandaşlardan uygun olan hastalar hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere taşınıp oy kullanma işlemleri bittikten sonra tekrar alındıkları yere götürülmüştür. Vatandaşlarımızın oy kullanmaları sırasında taşınma işlemleri Kırıkkale Merkez ve tüm ilçelerimizde gerçekleştirmiştir.  Kırıkkale Evde Sağlık Hizmetleri Birimi 7 Ambulans, 20 binek araç ve tüm Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli ile hizmet vermiştir? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı