Hassasiyetlerimizi gözardı ettirmeyiz

Hassasiyetlerimizi  gözardı ettirmeyiz

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, bazı internet sitelerinde kendisinin de adının karıştığı haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Baloğlu MHP´nin böylesi durumlarda Kırıkkale´nin hassasiyetlerinin olduğunu belirtti

KONSERİ İPTAL ETMEK İSTEMEDİLER

MHP İl Başkanı Baloğlu geçtiğimiz Cumartesi günü bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düşen Mehmet Yılmaz´a Allah´tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Erdal Baloğlu sitelerdeki haberde bahsi edilen konular ile ilgili hassasiyetlerinin olduğunu söyledi. Haberlerde adı geçen derneğin aynı gün konseri iptal etmek istediklerini belirtti 

 

 

KONSERİ İPTAL ETMELERİNİ İSTEDİK

Milliyetçi bir yapıya sahip Kırıkkale ilinde de vatandaşlarımızın şiddetle bu işe karşı çıktığını dile getiren Başkan Baloğlu, ?Buna binaen ilgili vatandaşlarla bu konserin iptal edilmesi yönünde bir takım girişimlerde bulunulmaya çalıştık. İlgili yapının internet sitesindeki telefonlardan kendilerine ulaşılamadı. Bazı kişilerin araya girmeleri sonucu irtibat sağlandı. Kırıkkale´nin hassasiyetleri ilgili kişiye aktarılmış ve konserin iptal edilmesi gerektiği söyledik?

 

HASSASİYETLERİ GÖZ ARDI EDİLDİ

Bu kişilerin konseri iptal etmemekle beraber bu hassasiyetleri taşımadığını söyleyen Baloğlu, ?Buna da Kırıkkale´nin en işlek caddesinde ellerine megafon alarak devletin çeşitli kademelerine ve siyaset yapan kişilere ağır itamlar da bulunmuşlardır. Ne olduğu belli olmayan bu kişilerin STK´ları kendilerine siper ederek Kırıkkale´nin hassasiyetlerini göz ardı edip ve bunu da bir siyasi malzeme olarak kullandıkları ayrıca kendilerini ön plana çıkarıp reklam hevesinde oldukları görülmüştür?

 

ŞARLATANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Son olarak MHP İl Başkanı Baloğlu, ?Şu unutulmasın ki MHP teşkilatları ve mensupları bu tür şarlatanlara hiçbir zaman fırsat vermeyecek ve dimdik karşılarında durmaya devam edecektir. Burada biz ve bizim gibi Milliyetçiler olduğu takdirde ilimizde şehit varken gülüp eğlenmek bize yakışmaz. Bu ve buna benzer gelişen olayları tertip edenler buranın Kırıkkale olduğunu unutmasınlar? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ