Hasar tespiti yapılıyor

Hasar tespiti yapılıyor

Kırıkkale`nin Hasandede beldesi yakınlarında MKEK`ye ait barut deposunda meydana gelen patlamayla ilgili hasar tespit çalışmaları başladı.

GEREKLİ MERCİLERE İLETİLECEK

Kırıkkale`nin Hasandede beldesi yakınlarında MKEK`ye ait barut deposunda meydana gelen patlamayla ilgili hasar tespit çalışmaları başladı.  Tespitte Kırıkkale Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Hasandede Belediyesi çalışanları katıldı. Hasar tespit çalışmalarına 4 ekiple devam ettiklerini açıklayan Kırıkkale Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek, tek tek hasar görev alanları ve evleri dolaştıklarını ve tespit sonuçlarını gereken mercilere ileteceklerini söyledi.

OĞUZ KAĞAN KÖKSAL İNCELEDİ

Önceki gün akşam MKEK`e ait barut deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle beldedeki bazı evlerin camları kırılırken, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına MKEK, Kırıkkale, Ankara, Kırşehir`den gelen itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Çalışmalar sırasında Kırşehir-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara karayolları bir süre ulaşıma kapatıldı.  TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal da barut deposunda meydana gelen patlama sonrasında bölgede incelemelerde bulundu. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü. 14 barut deposunun bulunduğu bölgede 3. deponun patladığı söyleniyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ