Hasandede´de şüpheli ölüm

Hasandede´de şüpheli ölüm

YOL KENARINDA TABANCAYLA VURULMUŞ HALDE BULUNAN GENCİN, ASKERDEN YENİ GELEN ALİ HAYDAR KAYA OLDUĞU ANLAŞILDI

YOL KENARINDA TABANCAYLA VURULMUŞ HALDE BULUNAN GENCİN, ASKERDEN YENİ GELEN ALİ HAYDAR KAYA OLDUĞU ANLAŞILDI

Hasandede´de şüpheli ölüm

Kırıkkale´nin Hasandede köyünde Kayseri yolu yakınlarında bir erkek cesedi bulundu. 20 yaşlarındaki cesedin askerden yeni gelen aynı köyden Ali Haydar Kaya´ya ait olduğu anlaşıldı. Kaya´nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  

TELEFONLA ?BENİ VURDULAR? DEMİŞ!
Hasandede kasabasına bağlı Çayköy mevkiinde tabanca ile vurulmuş halde bir ceset bulundu. Cesedin askerden yeni gelen Ali Haydar Kaya isimli bir gence ait olduğu belirlendi. İddiaya göre gencin telefonla yakınlarını arayarak ?Beni vurdular? dediği öğrenildi.

JANDARMA ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Yakınları tarafından Çayköy mevkiinde bulunan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cesedi morga kaldırılırken, jandarma olayla ilgili araştırma başlattı. Olayı öğrenen gencin yakınları sinir krizi geçirirken, Ali Haydar Kaya´nın kim tarafından ne sebeple vurulduğu araştırılıyor.

BABASI YAŞAMIYOR, ANNESİ YOK!

Önceki gün tabancayla ağır yaralandıktan sonra kurtarılamayarak hayatını yitiren Ali Haydar Kaya´nın yıllar önce babasını yitirdiği annesinin ise başka birisiyle evlenerek Hasandede´den ayrıldığı öğrenildi. Talihsiz gencin köyde dedesi ve babaannesinin yanında yaşadığı, bir süre önce de askerden geldiğini belirten köylüler gencin kimseyle bir husumetinin olduğuna inanmadıklarını kendi halinde efendi birisi olduğunu söylediler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama