Hasandede kaderine terk edildi

Hasandede kaderine terk edildi

20 Ağustos tarihinde Hasandede'de bulunan barut deposunda meydana gelen patlamanın yaralar sarılırken bölge halkı bu yaraları kendi kendine sarmak zorunda bırakıldı. Patlamada meydana gelen hasarların karşılanmaması özellikle kış aylarına girdiğimiz şu gü

YETKİLİLER SÖZLERİNİ TUTSUN

Patlamanın ardından maddi hasarların karşılanacağını beyan eden hükümet yetkilileri henüz somut bir girişimde bulunmadı. Evleri ve işyerleri hasar gören vatandaşlar ya hasarı karşılayıp faturalattı ya da hala hükümet yetkililerinden cevap bekliyor. Konuya ilişkin olarak açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay “Ödenek çıkmadığı için hasarların giderilemediği iddiası halk tarafından dile getirilirken patlamanın üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen henüz bir adım atılmaması Hasandede’nin kendi kaderine terk edildiğini gösteriyor. Patlama günü olay yerinde bulunan hükümet yetkilileri yaraların hemen sarılacağını söylemişti oysa ki” dedi.

 

BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BULMALI

Olcay Hasandede halkının bu mağduriyetlerinin dile getirilmesi için kendilerine ulaştığını hatırlatarak  “Patlama ile manevi olarak zarar gören Hasandede halkı maddi hasarlarının da karşılanmaması ile birlikte tam bir mağduriyet içerisinde. Kış aylarında camları kırılan, duvarları çatlayan ve işyerleri harabeye dönen vatandaşların bu mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerekiyor. İnsanlar işyerlerini tekrar açamıyor, camı kırık evlerde oturuyor. Bir an önce çözüm bulması gereken bir konu” ifadelerinde bulundu.

 

 

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü