HAS Partinin gündeminde böyle bir konu yok

HAS Partinin gündeminde böyle bir konu yok

Numan Kurtulmuş`u AK Parti`ye davet edildiği iddialarıyla ilgili Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Danışma Meclis Üyesi Kemal Albayrak böyle bir şeyin HAS Partinin gündeminde olmadığını belirterek ?Bu sadece AK Parti içinde konuşulmuş bir mesele bizim gündemi

YAZILANLAR İDDİALAR DOĞRU DEĞİL
HAS Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Danışma Meclisi üyesi Kemal Albayrak  bu düşüncenin sadece AK Parti içinde tartışıldığını belirterek HAS Parti?nin gündeminde böyle bir şey olmadığını söyledi. Gazetemize Yazıişleri Müdürü Murat Karadağ?ın sorularını yanıtlayan Albayrak , ?Genel Başkanımızın şahsında HAS Parti`ye olan teveccühünün arttığının teyidi niteliğindeki bu tartışmalar sadece AK Parti içinde yapılmaktadır. Partimizin gündeminde böyle bir konu yok. Bizler, makam, mevkii, şöhret ve servet sevdalısı değiliz. Biz bu ülkeden ne alacağız değil ülkemize ne yapacağız sevdasındayız, Adaletli bir yönetimi tercih ediyoruz? dedi.
KISIR TARTIŞMA YAPMIYORUZ
HAS Parti yöneticilerinin, kısır tartışmalar ve suni gündemlerle patinaj yapmakta olan Türkiye siyasetinin yolunu açacak politikalar üretmeye ve sözümüzü geniş kitlelerle paylaşmaya devam edeceğini bildiren Albayrak  Medyada çıkan ve Türkiye gündemine oturan tartışmaların geçtiğimiz günlerde yapılan İl Başkanları toplantısında en son gündem maddesi olarak ele alındığını bildiren Albayrak şunları söyledi ?  Türkiye`nin gündemine oturan bu tartışmalar, milletimizin, Genel Başkanımızın şahsında HAS Parti`ye olan teveccühünün arttığının teyidi niteliğindedir. Bizler, kamuoyunun ve büyük fedakarlıklarla çalışan teşkilatlarımızın itici gücüyle, kısır tartışmalar ve suni gündemlerle patinaj yapmakta olan Türkiye siyasetinin yolunu açacak politikalar üretmeye ve sözümüzü geniş kitlelerle paylaşmaya devam edeceğiz.  Ülkede Peygamber ağzı ile konuşup nemrut gibi yaşama tarzını kabul etmiyoruz. Siyaset bir yere gelme hareketi değil, ülkeye hizmet hareketidir?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız