HAS PARTİ?DEN MISIR HALKINA DESTEK

HAS PARTİ?DEN MISIR HALKINA DESTEK

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, geniş katılımlı bir basın toplantısı yaparak, Mısır?da halkın beklentilerini taleplerini sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

DÜNYAYA ÖRNEK OLMUŞTUR
Halkın Sesi Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlenen toplantıyaHas Partiİl Başkanı Arif Erdal, Has Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berker Öztürk, ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Erdal, ?Tunus da başlayıp dalga dalga büyüyerek Cuma Öfkesi hareketiyle Mısır`ı ve Orta doğuyu saran ezilmiş halkların asil duruşu bütün Dünyaya örnek olmuştur? dedi.
 
YAŞANANLAR SADECE MISIR`A VE TUNUS`A ÖZGÜ OLAYLAR DEĞİLDİR
Yıllardır halklarının ensesinde boza pişiren, açlık ve sefalete mahkûm edenlerin döneminin kapandığını ifade eden Erdal, ?Biz bu anlamda Mısır`da halkın beklentilerini, taleplerini sonuna kadar destekliyoruz. Gözümüz, zihnimiz duamız Mısır ve Tunus halkının yanındadır. Hiç kuşkumuz yok ki 21?inci yüzyıl Dünyada haksızlığa uğrayan mağdurların ve mazlumların yüzyılı olacaktır. Dünya daha özgür bir dünya haline gelecek ve dünyanın kaynaklarını haksız yere sömürenlerin sömürüsüne son verilecektir. Yaşananlar sadece Mısır`a ve Tunus`a özgü olaylar değildir Bütün bunlar yaşanırken Türkiye, Dünyanın sıradan herhangi bir ülkesi gibi davranamaz diyen Erdal, ? Tarihi ve coğrafi sorumlulukları vardır. Bu sorumluluğu dolayısıyla Türkiye, bu bölgelerde yaşananları görmezden gelemez. Kuzey Afrika`da meydana gelen son gelişmeleri de bu çerçevede değerlendirmeliyiz. Türkiye`nin yaşanan gelişmeler karşısında tavrını açıkça koyması gerekir. Çok açıktır biz dünyanın her yerinde Türkiye`nin mazlumdan, mağdurdan yana davranmasını istiyoruz?
 
ÇÖZÜM ÜRETEN SİYASET YAPACAĞIZ
Mısır ve Tunus halkının demokratik taleplerinin Türkiye tarafından da dile getirilmesinin zorunlu olduğuna inandığını belirten Başkan Arif Erdal, ? Türkiye, Mısır ve Tunus halkından yana tavrını koymak zorundadır. Artık, Mısır ve Tunus`taki ve benzer ülkelerdeki diktatörlükler devam edemez. Emperyalistlerle böyle içli dışlı olan yönetimler artık bu halkların başında kalmamalıdır. HAS Parti?nin zadegânların, aristokratların değil; mazlumların, ezilmişlerin partisi olduğunu dile getiren Has Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berker Öztürk, ?Biz siyaseti halkı yönetmek olarak değil, halkın sesini yönetime taşımak olarak görüyoruz. Bizim siyasetimizi diğerlerinden ayıran en büyük özellik, üslubumuz, tarzımız ve muhtevamızın farklı olmasıdır. Bu farklılığımız Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş`tan ileri gelmektedir. Halkın Sesi Partisinin Türkiye`de yeni bir siyaset sayfası açtığını vurgulayan Öztürk, ?Has Parti, yeni bir yürüyüş başlatmıştır. Şimdi; yeni söz, yeni siyaset, yeni üslup zamanıdır. HAS Parti, halkı kutuplaştıran, gerginleştiren, ötekileştiren bir üslup yerine; birleştirici, bütünleştirici, çözüm üreten bir üslupla siyaset yapacaktır? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ