Harezmi akıl oyunları ilgi çekiyor

Harezmi akıl oyunları ilgi çekiyor

Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Açıldığı yıldan bu yana eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra Kırıkkale geneli yapılan yarışmalar ve olimpiyatlarla Eğitim-Öğretim faaliyetlerine yeni bir soluk getiren Kızılırm

HEDİYELER VERİLDİ
4.5.6. ve 7. sınıf düzeyinden 10 farklı okuldan toplam 200 öğrencinin katıldığı yarışmalar geçtiğimiz 22 Şubat Cumartesi günü Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulunda yapıldı. Öğrenciler 5 farklı kategoriden 2 grup halinde yarıştı. 4. Ve 5. sınıflar kendi aralarında 6. ve 7. sınıf öğrenciler kendi aralarında yarıştı. Öğrenciler Çin daması, 9 Taş, Mangala, Quoridor ve Reversi oyunları ile birbirleri ile kıyasıya yarıştılar. Büyük çekişmelere sahne olan maçların sonunda toplam 27 öğrenci madalya ve çeşitli ödüller kazandı. Oyunlarda 3. olan öğrencilere bronz madalya ve NT’den 30 TL değerinde hediye çeki, 2. olan öğrencilere gümüş madalya ve NT’den 50 TL değerinde hediye çeki, 1. olan öğrencilere ise altın madalya ve gram altın hediye edildi.

FARKLI ALTERNATİF
Oyunların ödül töreninde söz alan Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş şunları söyledi: “Günümüz öğrencileri için en büyük eğlence ve vakit geçirme araçlarının Televizyon ve Bilgisayarın olduğu şu günlerde öğrenci ve velilerimize farklı alternatifler sunmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Oynanan oyunlar hem çocukların kendi aralarında hem de aileleri ile oynayabilecekleri keyifli oyunlar. Bu sayede hem öğrenciler biraz da olsa televizyon ve bilgisayardan uzak durmuş olacak hem de aileleri ile kaliteli ve nitelikli vakit geçirmiş olacaklar. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Harezmî Akıl Oyunları’na seneye daha geniş katılımın olacağını düşünüyorum. Oyunlara katılan, ödül alan tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti