Harekât Afrin ile sınırlı kalmamalı

Harekât Afrin ile sınırlı kalmamalı

TÜRK OCAKLARI KIRIKKALE ŞUBE SEKRETERİ ÖZSOY TÜRK OCAKLARININ DAİMA DEVLETİN YANINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

TÜRK OCAKLARI KIRIKKALE ŞUBE SEKRETERİ ÖZSOY TÜRK OCAKLARININ DAİMA DEVLETİN YANINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Harekât Afrin ile sınırlı kalmamalı

Türk Ocakları Kırıkkale Şube yönetimi adına İl Sekreteri Şevket Özsoy, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin´e düzenlenen ?Zeytin Dalı? operasyonu hakkında açıklamada bulundu. Türk Ocakları İl Sekreteri Şevket Özsoy Kahraman ordumuz tarafından sınırlarımızda PKK, PYD ve DEAŞ´ı bertaraf etmek için Suriye´nin kuzeybatısındaki Afrin Bölgesi´ne, amacı barış ve huzuru tesis olan ?Zeytin Dalı? adı ile sınır ötesi başlatılan hava ve kara harekâtının başarıyla sürdürüldüğünü söyledi.

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE TARİH BOYUNCA SAVAŞTIK

Özsoy konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ?Terör örgütleri tarih boyunca farklı isimlerle ülkemizi hedef almışlardır. Tarihin her döneminde ülkemizin terör örgütleri ile yaptığı mücadelenin aslında emperyalistlerin ülkemiz için başlattığı üstü örtülü bir savaş olduğunu biliyoruz. Emperyalist güçler on binlerce terör örgütü üyesini Irak´ın kuzeyinde, Afrin´de, Münbiç´te silahlandırıp, eğitilmişlerdir? dedi.

SURİYE´NİN KUZEYİ ÖZ TOPRAKLARIMIZDI

Özsoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Medeniyet coğrafyamız ve daha yüzyıl önce öz toprağımız olan Suriye´nin kuzeyinde sözde müttefikimiz olan ABD tarafından bu bölgedeki terör örgütlerine tırlar dolusu mühimmat ve silah verilmiştir. Terör örgütlerini güçlendirip orada bir Kürt devleti kurmayı amaçlayarak ülkemiz açısından büyük tehdit oluşturdular.?

ULUSLARARASI ANTLAŞMALARDAN DOĞAN HAKLAR

?Türkiye´nin uluslararası antlaşmalardan doğan meşru müdahale hakkını kullanarak ülkemizi tehdit eden teröristleri yok etmek haklı davasıdır. Teröristleri yok etmek için Fırat Kalkanı şimdi de Zeytin Dalı Harekâtı başlamıştır.?

ÖNCELİKLE ÜLKEMİZİN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİDİR

?Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti´nin güvenliği için yapılan bu harekât Afrin´le sınırlı kalmamalı, mutlaka Fırat´ın batısı olduğu kadar doğusu da terör örgütlerinden temizlenmelidir. Hatta Kandil´e kadar gidilmelidir. Bu topraklarda Türk milletinin işi her zamankinden daha da zordur. Attila´nın ?sınırlarınızın güvenliği tehlikeye düştüğü zaman sınırlarınızı genişletin´ sözü bize yol gösterecek ve bölgede sınır güvenliğimiz için bir güvenlik kuşağı oluşturulacaktır.

TÜRK OCAKLARI DEVLETİMİZİN YANINDADIR

?Türk Ocakları her zaman devletinin ve milletinin yanındadır. Ülkemizin barış ve güvenliği için düzenlenen bu harekâtta Kahraman Türk Ordusuna Cenab-ı Allah yardım etsin. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Duamız Mehmetçiğimizin ailelerinin yanına sağ salim dönmesi içindir.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ