Harami iktidar yok olacak

Harami iktidar yok olacak

Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, yolsuzlukla çalkalanan harami iktidarın yok olacağını söyledi. Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer ise, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın ikiyüzlü siyasetle yolsuzluk ve yoksulluğun önünü açtığını bildirdi.

HIRSIZ VAR MİTİNGİ

Alevi ve Kültür Derneği, Petrol İş Sendikası, Eğitim Sen, İşçi Emeklileri Derneği üyeleri Eğitim Sen Binası’nda bir araya gelerek ortak basın açıklaması düzenledi. Grup adına açıklama yapan Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, son yolsuzluk olaylarının hükümetin maskesini düşürdüğünü söyledi. 11 Ocak’ta Ankara’da yapılacak eyleme herkesi davet eden Şahin, ‘Hırsız var, bu pisliği halk temizleyecek’ sloganlarıyla Meclise yürüyeceklerini bildirdi. Yolsuzluk ve kirlenmişliğin artık gizlenemediğini belirten Şahin, her yerden pislik kokuları yükseldiğini ve artık hiçbir şey eskisi olmayacağını ifade etti. Şahin, 11 Ocak’ta Özgürlük, Barış, Adalet, Demokrasi, Emek mitingine tüm Kırıkkale halkını davet ettiklerini açıkladı.

 

SATILMADIK NE KALDI

Cumhuriyet döneminden süre gelen kamu mallarının 11 yıllık AKP iktidarı tarafından satıldığını belirten Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer, devlet mallarının özelleştirildiğini ve ülke ekonomisinin günden güne eridiğini kaydetti. 2010 referandumunda yargıda siyasallaşmanın önünün açıldığını belirten Sefer, ülkede yolsuzluk ve yoksulluk olaylarının artış gösterdiğini kaydetti. Başbakan’ın ikiyüzlü politika uyguladığını açıklayan Sefer, toplumun sindirilmesinin artık başarılı olamayacağını ve herkesin neyin ne olduğunu anladığını belirtti. Taksim ve gezi parkı olaylarının vatandaşların toplumsal bir patlaması olduğunu belirten Sefer, Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bildirdi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ