Hanımlar Başkana Tüfek Hediye Etti

Hanımlar Başkana Tüfek Hediye Etti

Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.

PROJELERİNİ ANLATTILAR

Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Düzenlenen ziyarette, müze projesinden bahseden Dernek Başkanı Özhavzalı, Kırıkkale’nin tanıtımı ve dışarıdan gelecek ziyaretçilerin gezebileceği, tarihi, kültürel ve Kırıkkale’yi Kırıkkale yapan MKE’yi ön plana çıkaracak bir müze projelerinin olduğunu belirtti.

BAŞKANDAN DESTEK SÖZÜ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yapılacak kültürel faaliyetler konusunda Belediye olarak her zaman destek vereceklerini söyledi. Başkan Mehmet Saygılı, “Kırıkkale’miz tarihi ve kültürel manada zenginliklerin arttırılabileceği bir ilimiz. Yapılacak bu tür faaliyetlerde Belediye olarak imkânlar doğrultusunda elimizden gelen desteği veririz” diye konuştu. Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya MKE tarafından üretilen MPT tüfeğinin minyatürü ve Kırıkkale’nin kültürel yapısını anlatan bir hediye takdim edildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı