Haltercilere altın taktı

Haltercilere altın taktı

16-19 Şubat 2012 tarihlerinde Konya?da yapılan Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonasına Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübünü temsilen katılan Kuddusi Nalbantoğlu ve Yunus Emre Duman kendi kategorilerinde Türkiye şamp

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR MÜDÜRÜ MEHMET ERKINAY, ?BAŞARI SPORCULARIMIZDAN DESTEK BİZDEN. TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR. KIRIKKALE İÇİN ONUR VE GURUR VERİCİ BİR BAŞARI.? DEDİ.
 
TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR
Türkiye şampiyonu Kuddusi Nalbantoğlu, Yunus Emre Duman ve antrenör Cemal Boyacı?yı makam odasında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Erkınay, haltercileri kutlayarak, başarılarından dolayı altın ile ödüllendirdi. Konya?da yapılan Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası müsabakalarına 35 ilden 250 sporcu katıldı. Şampiyonada 69 Kg.?da Kuddusi Nalbantoğlu, koparmada 110 silkmede 135 ve toplamda 245 kaldırdı. 85 Kg.?da Yunus Emre Duman ise koparmada 110, silkmede 130 ve toplamda 240 kg kaldırdı. Her iki sporcu da kendi kilolarında Türkiye birincisi oldu.
 
HEDEF AVRUPA VE DÜNYA
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Erkınay, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Halter Antrenörü Cemal Boyacı ve kulübün yönetim kurulu üyelerinin katılması ile ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Mehmet Erkınay, ?Kırıkkale olarak sesimizi duyuran sporcularımızın başımızın tacıdır. Gençlerimizden başarı elde etmek ve bizden de elimizden gelen desteği vermektir? dedi. Kuddusi Nalbantoğlu ve Yunus Emre Duman ise, ?Türkiye şampiyonasında elimizden geleni yaptık. Daha çok başarılar için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın hedefimiz Avrupa ve Dünya şampiyonluğuna imza atmaktır? dediler.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ