Halter müsabakaları sona erdi

Halter müsabakaları sona erdi

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler halter müsabakaları sona erdi.

NEVŞEHİR’E GİDECEKLER

Gençler Halter müsabakaları sona erdi. 9 okulun ve 17 sporcunun katıldığı Başpınar Spor Kompleksi’nde yapıldı. Müsabaka Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakaları koparma ve silkme olarak iki kategoride gerçekleşti.  Dereceye giren sporcular Nevşehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldızlar ve Gençler Halter müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim.” dedi. Burada başarı elde eden sporcular Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandıklarını dile getiren Ünlü; “Halter Sporunun geçmişteki hareketli ve parlak yıllarına tekrar dönmeye başladı bu konuda emeği geçen antrenörlere teşekkür ederim” diye konuştu.

DESTEK VERİRİZ

Ünlü, Devamında internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumumuzu ve gençlerimizi gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilediğini, gençlerimizi bu tuzaklardan kurtarıp sosyalleştirerek, spora yönelterek ve kontrol altında tutarak bu olumsuz etkenlerden uzaklaştırmalıyız. Bunun için Sporculara ve spor yapmak isteyen herkese her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

KAZANANLAR

Türkiye Şampiyonasına Gitmeye Hak Kazanan Sporcular; 53 Kg Ferda Kızılırmak, 58 Kg Rabia Aslıçelik Yıldız Erkekler,45 Kg Mustafa Baloğlu, 85 Kg Burak Sarıkoca, 53 Kg Kevser Tamdemir, 58 Kg Demet Şahin, 63 Kg Yasemin Keskin, Genç Erkekler, 62 Kg Ali Eren Dikmen, 69 Kg Hacı Yusuf Kaplan, 77 Kg Mustafa Çelik, 85 Kg Abdurrahman Sarıkoca ve 94 Kg Hasan Hüseyin Akın oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ