Halkla iç içe olacağız

Halkla iç içe olacağız

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, düzenlediği basın açıklaması ile yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye anlayışının dar kalıplara sıkıştırıldığını belirten Yılmaz, halkla iç içe nasıl Belediye Başkanı olur herkese

DAR KALIPLARA SIKIŞIYOR

Yılmaz yaptığı açıklamasında, “Bir vatandaş olarak gözlemlediklerimiz neticesinde Kırıkkale`de belediyecilik anlayışının dar kalıplara sıkıştığı ve çok fonksiyonel olmadığını görüyoruz. Bunun doğal sonucu olarak da huzur kenti güzel şehrimizin hak ettiği noktaya taşınmadığını görüyoruz. Biz de oturduğumuz yerden eleştirmek yerine taşın altına elimizi, yükün altına omzumuzu ve Kırıkkale sevdasını yüreğimize koyarak değerli halkımızı hak ettiği modern bir kente kavuşturmaya karar verdik. Ağır bir yükün altına girmeye talip olduğumuzun farkındayız. Ancak gönlümüzde Kırıkkale aşkı ve halkımıza hizmet edecek olmanın heyecanı bize bu konuda güç katıyor. Belediyecilik anlayışını farklı bir noktaya çekerek halkımızla beraber yönetmeye talibiz”

 

MAHALLELERDE TOPLANTILAR

“Bu konudaki planlarımız ve anlayışımız şunlardır: Her mahallede belirli aralıklarla yapacağımız toplantılarda sorunları yerinde tespit edip ortak akılla kalıcı çözümler üretmek. Bunun yanı sıra halkın belediyeyi ve belediye işlerini görebileceği hatta takip edip sorgulayabileceği bir sistemi belediyemizin internet sitesinde yayınlayacağız. Biz başkan olduğumuzda işini yapan belediye personelinin işiyle ve aşıyla problemimiz olmayacaktır.

Projeler konusunda öncelikle şunları söylüyoruz: Mevcut belediyenin devam ettiği memleketimize ve şehrimize faydalı olan tüm projelere kaldığı yerden devam edeceğiz.”

 

YEŞİL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ

“Bunu yanı sıra şehre nefes aldıracak yeşil alanlar oluşturacağız. Şu aşamada bile mesai saatlerinde keşmekeşe dönen trafik sorununu çözeceğiz. Yıllardır özlemini hissettiğimiz, şehrimize yakışacak ve uzun yıllar ihtiyacını karşılayabilecek bir kültür ve sanat merkezi inşa edeceğiz Allah`ın izniyle. Bizlerde halkımızın bize göstereceği bu teveccühe layık olmaya çalışacağız ve patron devlet değil, garson devlet anlayışını belediyeciliğe taşıyarak halkımıza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız