Milliyetçi Hareket iktidara yürüyor

Milliyetçi Hareket iktidara yürüyor

Halkın ilgisi bizi güçlendiriyor

Halkın ilgisi bizi güçlendiriyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyetçi Hareket'in iktidara yürüdüğünü söyleyen adaylar,   Açıklanan anket sonuçları ve bütün göstergeler, Milliyetçi Hareket'in tek başına iktidara yürüdüğünü açık seçik gösteriyor” dediler.

KIRIKKALE İÇİN VARIZ

Önceki gün Keskin ve köylerini gezen MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol ve İl Başkanı Erdal Baloğlu, hafta sonu Yahşihan, Irmak ve Yenişehir'e bir dizi ziyarette bulundular. Burada bulunan esnaf ve vatandaşlar ile bir süre sohbet eden adaylar halk tarafından büyük ilgi gördüler. Ziyaret ettiği yerlerde Milliyetçi Hareket iktidara yürüyor” tespitini paylaşan adaylar, gece gündüz Kırıkkale için çalışacaklarını söylediler.

HER TARAFTA VARIZ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise, Gururla söylüyorum ki; şu anda Kırıkkale'de en yoğun, en kapsamlı seçim çalışmasını biz yapıyoruz. Evde, sokakta, çarşıda, pazarda; bütün sahada en iri en diri partiyiz. Tabandan tavana bütün katmanlarda bütün mensuplarımız adeta et ile kemik misali kaynaşmış durumda. Allah'ın izniyle yerelde kazandığımız zaferi iktidarla taçlandıracağız” diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı