Halkın sesi oluyorsunuz

Halkın sesi oluyorsunuz

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, gazetecilerin toplumdaki önemini farklı olduğunu söyledi. Halkın sesini kamuoyuna aktaran gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini belirten Sümer, kent genelinde bulunan gazetecilerin gününü kutladı.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR
Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Sümer açıklamasının devamında, “Gazete ve gazetecinin toplumumuzdaki önemi aşikardır. Gazetecilerimiz, toplumumuzda, haber ve görüşlerin yaygınlaştırılmasında ve kanaatlerin oluşturulmasında önemli paya sahip üstlenmektedirler. Özellikle çalışan gazetecilerimiz doğal afetlerde ve her türlü zor şart altında görevlerini yapmaya ve haberlerini halka ulaştırmaya çalışmaktadır”

DÜNYADAN HABERDAR OLUYORUZ
“Dünyadaki, gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan gazetecilerin çalışma koşulları ve özlük hakları konusunda herkesin duyarlı olması gerektiği inancındayım. Bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılması hepimizin beklentisidir. Basın çalışanlarımızın, basın meslek ilkeleri doğrultusunda, görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışan, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük özveri gösteren, İlimizin sorunlarını gündeme taşıyan ve çözüm önerilerinde bulunan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ