Halkın vekili olacağım

Halkın vekili olacağım

"SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ"

Halkın vekili olacağım

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer ?Elitlerin değil halkın Milletvekili olacağım, üstleneceğim görevin sorumluluğunu biliyorum? dedi.

SORUMLULUĞUMU BİLİYORUM

1 Kasım seçimine sayılı günler kala çalışmalarını ağırlıklı olarak vatandaşlarla görüşme şeklinde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Avukat Hasan Biçer üsleneceği görevin sorumluluğunu bildiğini ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söyledi. Milletvekili adayı Hasan Biçer halkın CHP´ye karşı yoğun bir talebinin olduğunu belirterek bu taleplere karşılık duyarsız kalmayacağını bildirdi. 13 yıllık AKP iktidarında halka tepeden bakıldığını ve hiçbir zaman tabanın taleplerine karşılık verilmediğini belirterek ?Elitlerin değil, halkın Milletvekili olacağım. Üsleneceğim görevin sorumluluğunu biliyorum? dedi.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

7 Haziran´da CHP´nin halka verdiği sözlerin arkasında olduğunu anlatan Milletvekili adayı Hasan Biçer özellikle emeklilere dini bayramlarda bir maaş ikramiye, asgari ücret ve taşeron çalışanlar hakkındaki vaatlerinin halkın direk kendisini ilgilendirdiğini belirten Biçer mecliste emekliler kenti olarak bilinen Kırıkkale´nin sesi olacağını söyledi. Kırıkkalelilerin bir defaya mahsus oyuna talip olduğunu belirten Biçer, ?Tüm hemşerilerimizin mecliste bir kapısı olarak. Bu kapı hemşerilerimize daima açık olacak. Meclise gelen herkes parti ayrımı yapılmadan bizimle görüşecek? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız