Halkın mal ve can güvenliği için çalışmalarımız aralıksız sürüyor

Halkın mal ve can güvenliği için çalışmalarımız aralıksız sürüyor

ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK ZORUNDAYIZ

Halkın mal ve can güvenliği için çalışmalarımız aralıksız sürüyor

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de uyuşturucu ve FETÖ ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü ve Kırıkkale´nin birçok ilin kesişme noktasında bulunması nedeniyle durumun hassasiyeti göz önünde bulundurularak çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

ETKİN BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de Fethullahçı terör örgütüne karşın etkin bir şekilde çalışma yaptıklarını belirterek, kentte yapılan operasyonlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TERÖRÜN EN BÜYÜK GELİRİ UYUŞTURUCU

Terörün en büyük gelir kaynağının uyuşturucu olduğunun altını çizen Çorumlu, Türkiye´nin birçok ilini birbirine bağlayan Kırıkkale´de uyuşturucu operasyonlarının tüm hızıyla devam ettiğini ve uyuşturucu trafiğinin önüne geçeceklerini kaydetti. FETÖ ve diğer terör örgütleri ile mücadele ettiklerini söyleyen Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Terör örgütünün gelir kaynaklarından birisi de uyuşturucudur. Uyuşturucunun sadece tek başına narkotik bir suç olarak değil, 17-25 Aralık´tan sonra FETÖ´nün bir oyunu olarak görmek gerek? dedi.

ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK ZORUNDAYIZ

Çocuk ve gençleri koruyarak, madde bağımlılarını tedavi ederek ve uyuşturucu trafiğine engel olarak bu işle uğraşanları yok etme arzusunda olduklarını belirten Çorumlu, bu konuda da etkin bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Kırıkkale´de bu konuda etkin çalışma yaptıklarını işaret eden Çorumlu, "Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam edecek? şeklinde konuştu. Çorumlu, uyuşturucu trafiğinde geçiş güzergâhı konumunda bulunan kentte gerek yol kontrollerinde, gerekse farklı yerlerde, ekiplerin uyuşturucu elde geçirdiğini etti.  Uyuşturucu ile mücadelede sadece kolluk kuvvetlerinin yaptıkları yeterli olmadığını belirten Çorumlu, tüm kamu kurumlarının bu konuda hassasiyetle davranması gerektiğini bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü