Halkımızın ilgisi bizi umutlandırıyor

Halkımızın ilgisi bizi umutlandırıyor

BU SEÇİM CHP´NİN OLACAK

Halkımızın ilgisi bizi umutlandırıyor

CHP İL Başkanı Av. Ahmet Önal halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek ?Halkımızın yoğun ilgisi bizi umutlandırıyor. Bu seçim CHP´nin iktidarı ile sonuçlanacak? dedi.

BU SEÇİM CHP´NİN OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Önal, Milletvekili adayları Mustafa Demiral ve Adem Şahin ile Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´yi ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmalarını anlatan İl Başkanı Ahmet Önal halkın CHP´ye yoğun bir ilgisinin olduğunu beli8rterek ?Bu ilgi bizi umutlandırıyor. İçinde bulunduğumuz şu günlerde Genel Başkanımızın tavır ve davranışları karşısında halkın yoğun bir talebinin olduğunu görüyoruz. Bu seçim inşallah CHP´nin iktidarı ile sonuçlanacak? dedi.

GEÇMİŞ HATALAR BUGÜNLERİ GETİRDİ

KESOB Başkanı Süleyman Köstekli ise geçmiş bazı siyasilerin yaptıkları büyük hatalar ve yanlışlar yüzünden bugünlere gelindiğini söyledi. Köstekli Sivil Toplum Örgütlerinin Türkiye´nin geleceğinde temel oluşturduğunu kaydetti. Bu nedenle siyasilerin kendilerine mutlaka danışması gerektiğini anlatan Köstekli geçmiş yıllarda Kırıkkale´deki gelişmeler konusunda açıklamalarda bulundu. Köstekli Kırıkkale´nin mevcut yapısının bozulmamasını istedi. Köstekli ?Bizler sivil toplum kuruluşları olarak tarafsız bulunduğumuz şehrin geleceğine yön veren kuruluşlarız onun için siyasilerimiz bizimle birlikte hareket etmelidir? dedi.

MECLİSTE MASAYA ELİMİ VURACAĞIM

Ziyarete katılan CHP Milletvekili adayı Mustafa Demiral ise Milletvekillerinin yol, su, kanalizasyon yapmak gibi bir sorumluluklarının olmadığını belirterek Milletvekillerinin yasa teklifi hazırlamak ve seçildikleri bölge ile ilgili yatırım, hizmet ve benzeri işleri meclise taşımak, sorunlara çözüm aramak olduğunu kaydetti. Demiral Milletvekilinin seçildiği yöre ile ilgili masaya vurma kabiliyetine sahip olması gerektiğini de söyledi.

KAYMAKAM İLE MEMUR KARŞI KARŞIYA

Ziyarette ilginç birde diyalog yaşandı. Sohbet sırasında eski günlerden söz edilirken Mustafa Demiral´ın 1978´li yıllarda Keskin´de ilçe kaymakamına vekâleten bakarken KESOB Başkanı Süleyman Köstekli´nin kaymakamlıkta memurluk yaptığını söylemesi üzerine sohbet bir anda daha da koyulaşırken Köstekli Mustafa Demiral´a dönerek o dönemde sert bir bürokrat olduğunu söyledi. Demiral´da kendisini seçmeleri halinde masaya vuracağını kaydetti. Ziyaret bu sohbetle sona erdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız