Halkımızın arasında olmak bizim gururumuz

Halkımızın arasında olmak bizim gururumuz

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY İFTAR YEMEĞİNDE ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY İFTAR YEMEĞİNDE ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Halkımızın arasında olmak bizim gururumuz

AK Parti İl Başkanlığı mahalle iftarlarına Çalılıöz mahallesinde devam etti. Daha önce Sanayi, Kaletepe Yuva ve Gürler mahallerinde iftar yemekleri düzenleyen il teşkilatı Çalılıöz mahallesinde düzenlenen iftar programına şehit aileleri de davet edildi.

HER GÜN BAŞKA MAHALLEDE

Ramazan ayının başlangıcından bu tarafa mahalle iftarları düzenleyen AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Sanayi, Yuva, Kaletepe ve Gürler mahallelerinde gerçekleştirilen iftar yemeklerinin ardından Çalılıöz mahallesinde de iftar programı düzenledi. Mahalle içerisinde organize edilen programa şehit aileleri de davet edildi. Mahalle iftarına katılan şehit ailelerinin protokolde ağırlandığı yemekte İl Başkanı Mürsel Akçay mahalle sakinleri ile tek tek ilgilendi. Akçay, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı ve Başbakanın selamlarını iletirken tek tek dolaştığı masalarda hakkın talep ve sıkıntılarını da dinledi. Yemeğe şehit aileleri, mahalle sakinleri ve AK Parti Kırıkkale il teşkilatı yoğun ilgi gösterdi.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Mahalle iftarlarının geleneksek hale getirileceğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?Çalılıöz Mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine şehit ailelerini de davet ederek kendilerine yalnız olmadıklarının hissettirmek istedik. Vatan için evlatlarını şehit veren, bunun övünç ve gururu ile yaşayan şehit ailelerimizi hazırladığımız protokolde misafir ettik. AK Parti olarak mahallerimizde düzenlediğimiz mahalle iftarlarımızda halkımızla birlikte olduk, düzenleyeceğimiz mahalle iftarları ile de halkımızın arasında olmaya devam edeceğiz. Halkımızın taleplerini halkımızın en yakınında evlerinin önünde dinliyoruz. Seçim zamanlarında mahalle mitinglerinde buluştuğumuz vatandaşlarımızla Ramazan ayında mahalle iftarlarında buluşuyoruz? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı